OM-X® probiotika Dr. Ohhira® deluxe 30 kapslí

OM-X® probiotika Dr. Ohhira® deluxe 30 kapslí jsou špičkovým probiotickým doplňkem pro podporu vyváženého mikrobiomu, imunity a pohodové trávení. Díky dlouhé fermentaci obsahují prebiotika, probiotika i postbiotika. Poskytují tak komplexní péči o váš mikrobiom. Díky o dva roky delšímu (5letému) procesu fermentace se jedná o ještě silnější produkt než u probiotik verze standard s vyšším obsahem postbiotik i živých probiotik.

Více informací

Fermentace 5 letMaximální efekt a stabilita produktů díky bezkonkurenční době zrání.

PRO+PRE+POSTbiotikaJedinečná součinnost 3 složek navzájem posilujících své účinky.

Unikátní technologieKombinace tradičních postupů a moderního vědeckého výzkumu.

Podloženo studiemiVysoká účinnost a bezpečnost potvrzena řadou vědeckých studií.

Dostupnost Skladem, do 2 dnů u vás
1 290 Kč
OM-X® probiotika Dr. Ohhira® deluxe 30 kapslí
Fermentace
Fermentace 3–5 let
Maximální efekt a stabilita produktů díky bezkonkurenční době zrání.
PRO+PRE+POSTbiotika
PRO+PRE+POSTbiotika
Jedinečná kombinace pro výrazně lepší účinky a šetrné vstřebávání.
Unikátní technologie
Unikátní technologie
Kombinace tradičních postupů
a moderního vědeckého výzkumu.
Podloženo studiemi
Podloženo studiemi
Vysoká účinnost potvrzena
řadou vědeckých studií.

Popis produktu

Účinná podpora střevního mikrobiomu a imunity

OM-X® probiotika Dr. Ohhira® jsou vyrobená z přírodních složek bez chemických přísad, GMO, lepku a laktózy. Vhodná i pro osoby s histaminovou intolerancí. Necílí pouze na suplementaci přátelských bakterií. Zajišťují komplexní podporu rozmanitosti, vyváženosti a bohatosti vašeho mikrobiomu a optimalizaci prostředí ve střevním traktu. Tím přispívají také k optimální kondici imunitních buněk, které až ze 70 % sídlí ve střevech.

 

Dlouhá fermentace napodobující prostředí střeva

Každá kapsle obsahuje 12 kmenů přátelských bakterií a směs 14 rostlin, včetně ovoce, zeleniny, mořských řas a hub. Unikátní 5letá fermentace japonskou technologií napodobuje prostředí tlustého střeva a zajistí, že výsledný produkt obsahuje bezpečné množství pouze těch nejvíce životaschopných a nejstabilnějších bakterií, které byly schopné koexistovat s ostatními bakteriemi v tomto reálném prostředí simulujícím trávicí trakt.

 

Prebiotika, probiotika a postbiotika v 1 kapsli

Tato trojkombinace využívá synergii, která běžným probiotikům chybí. Prebiotika, probiotika a zejména postbiotika posilují navzájem svůj efekt, který se součinností násobí. Postbiotika jsou, zjednodušeně řečeno, účinné látky produkované přátelskými bakteriemi. Jsou hlavním zdrojem veškerého jejich přínosu. Patentovaná kapsle chrání všechny složky před vlivem žaludečních i žlučových kyselin, což zajišťuje, že dorazí do střev v optimálním stavu.

 

318 miliard CFU pro výrobu milionů živých CFU a 500 typů postbiotik

Běžná probiotika jsou pouze na začátku výrobního procesu. Obrovské množství 318 miliard CFU/kapsle je použito pro výrobu mimořádného produktu, který v jedné kapsli obsahuje řádově miliony CFU těch nejstabilnějších a nejvíce životaschopných bakterií připravených na reálné prostředí střev. Ty jsou navíc obohacené o prebiotika a více než 500 typů přirozeně vyprodukovaných postbiotik. Probiotika Dr. Ohhira® jsou tak i při nižším a bezpečnějším počtu CFU nepoměrně účinnější než probiotika, která obsahují stovky miliard bakterií. Bezpečnost i účinnost pak potvrzují studie se zdravými dobrovolníky provedené výrobcem

 

Jak užívat OM-X® probiotika Dr. Ohhira® ?

Standardně 1–2 kapsle denně, ideálně před jídlem. Mikrobiom je však velmi individuální, proto je dobré najít své optimální dávkování. Bezpečné jsou i 4 kapsle denně. Neřešíte-li ale žádný konkrétní problém, můžete začít na 1 kapsli obden. Užívání je možné i u dětí od 6 měsíců, kterým se obsah kapsle vymáčkne do jídla. Účinek bývá patrný už v prvních dnech. Maximální přínos pak během 2-3 měsíců užívání.

 

Ilustrace principu účinku

Představme si poškozený mikrobiom jako vykácený deštný prales. Běžná probiotika jsou v našem příměru jako pokojové rostliny. Pokud bychom zasadili pokojové rostliny do deštného pralesa a čekali, že to bude mít pro prales prospěch, nějaký úspěch by to přinést mohlo, ale pravděpodobně by byl omezený. Výroba probiotik Dr. Ohhira® je postavená na jiném přístupu. Vezmeme 12 druhů stromů (resp. 12 bakteriálních kmenů) se schopností produkovat listy a ovoce (resp. postbiotika) dáme je do hlíny (resp. prebiotika), která jím vyhovuje a necháme stovky let (pro život bakterií ekvivalent 3-5 leté fermentace) růst ve skleníku, který simuluje prostředí deštného pralesa (teplota, vlhkost atd.). Stromy zde rostou. Na stromech rostou listy, mech, orchideje, ovoce. To pak opadá a slouží jako hnojivo. Stromy umírají a rodí se nové. Po stovkách let pak vezmeme celý obsah skleníku. Stromy, ovoce, listy, hlínu a toto vše dáme do deštného pralesa.
Až pak očekáváme pozitivní přínos.

Potřebujete radu?

Ozvěte se! Rádi zodpovíme všechny vaše dotazy ohledně složení nebo dávkování produktu.

 

Benefity

Komplexní podpora (nejen) při antibiotikách

Chrání střevní mikrobiom před narušením a přispívá k rychlejší regeneraci střev.

Stabilita při běžných teplotách

Uchování bez nutnosti chlazení umožňující užívání kdekoliv bez ztráty účinnosti.

Šetrnost pro citlivé uživatele

Vhodné pro osoby s různými dietami a intolerancemi, včetně histaminové.

100% přírodní složení

obsah v 1 kapsli (30 v balení)

Cukry(melasa/oligosacharidy) 119.9 mg
Švestka domácí: 47.3 mg
Špenát setý: 15.7 mg
Kustovnice čínská: 5.9 mg
Shitake : 4.9 mg
Hořčice zelená / Komatsuna: 2.9 mg
Fíkovník obecný: 2.9 mg
Borůvka obecná: 2 mg
Voskovník červený: 2 mg
Yuzu : 2 mg
Agaricus: 2 mg
Maitake: 2 mg
Hiziki : 2 mg
Wakame : 2 mg
Konbu: 2 mg

Bakteriální kmeny:

Výpis specifických bakteriálních kmenů použitých pro zahájení 5letého fermentačního procesu (množství na 1 kapsli)

Bifidobacterium breve M-16V - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Bifidobacterium infantis M-63 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Bifidobacterium longum BB536 - 0.1 mg - 1x10^10 CFU
Bifidobacterium lactis Bl-04® - 0.1 mg - 1x10^11 CFU
Lactobacillus acidophilus La-14® - 0.1 mg - 1x10^11 CFU
Lactobacillus brevis NBRC 3345 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus bulgaricus NBRC 13953 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus casei TO-A - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus fermentum NBRC 3071 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus helveticus NBRC 3809 - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Lactobacillus plantarum TO- A - 0.1 mg - 1x10^9 CFU
Streptococcus thermophilus NBRC 13957 - 0.1 mg - 1x10^11

Průměrná hodnota na konci výrobního procesu 28.000.000 CFU/kapsle + více než 500 typů postbiotik. Proč to znamená vyšší účinnost? 

Pomocné látky:

Světlice barvířská – 102.7 mg; prášek z mořských řas – 22.6 mg, Antioxidant - vitamin E obsažený v rostlinném oleji (řepkový, sojový) – 6.0 mg, Rostlinný emulgátor – 63.6 mg

Složení kapsle:

škrob - 82.9 mg, karagenan 46.6 mg, glycerin - 45.3 mg, přírodní karamelové barvivo - 5.2mg

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Potravinový doplněk neslouží jako náhrada pestré stravy. Obsahuje cukry. Těhotné a kojící ženy mohou doplněk stravy používat pouze po konzultaci s lékařem. Potravní doplněk – nemá schválené léčivé účinky, resp. nejedná se o lék. Střevní mikroflóra je ovlivňována mnoha faktory jako jsou stravovací návyky, životní prostředí, stres, hormonální vlivy, užívání léků (antibiotika, antikoncepce, hormonální léčiva). Vzhledem k tomu, že imunitní systém je ovlivněn stavem bakteriálního osídlení zažívacího traktu, je velmi důležité udržovat střevní mikroflóru v rovnováze.

Distributor pro Českou republiku:

SATORI NUTRITION s.r.o., Varhulíkové 1582/24, Praha 7 - Holešovice, 170 00, ČR; www.ohhira.cz

Výrobce:

BIOBANK CoO., LTD., Okayama, Japonsko

Mezinárodní ocenění

OM-X® probiotika Dr. Ohhira®  jsou držitelem ocenění „Nejlepší doplněk stravy“ v Japonsku, a to 6krát (časopis Better Nutrition), a 10krát ocenění v USA, včetně ocenění v kategorii cestovatelsky přívětivých doplňků z roku 2019.

Vědecké studie

OM-X® probiotika Dr. Ohhira®  jsou podložena několika vědeckými studiemi, které potvrzují jejich
účinnost na kvalitu mikrobiomu, imunitu a trávení. Mezi hlavní témata výzkumu patří:

● Účinky probiotik OM-X na podporu růstu prospěšných bakterií.
● Bezpečnost a snášenlivost u zdravých dobrovolníků.
● Vliv fermentovaných rostlin na zlepšení trávení.

The Influences on human taking Lactic Acid Bacteria (OM-X®)

OM-X® promotes the growth of bifidobacteria (originál studie v japonštině viz tento odkaz)

OM-X® promotes the growth of lactic acid bacteria (originál studie v japonštině viz tento odkaz)

OM-X®, a Fermented Vegetables Extract, Facilitates Muscle Endurance Capacity in Swimming Exercise Mice

Metabolomic analysis of SMP30/GNL knockout mice treated with fermented vegetable and fruit extract (OM-X®)

High safety has been confirmed even under conditions of five times the normal overdose

Safety and Tolerability of Dr Ohhira® s OM-X® Capsules in Healthy Volunteers 

Fermented plant extract (OM-X®) contains more than 400 diverse metabolic components (postbiotics) (pozn.: ke dnešnímu dni bylo v OM-X® dentifikováno více než 500 typů postbiotik - viz výpis)

It has been shown that special "D-amino acids" essential for beautiful skin are present in fermented plant extract (OM-X®)

Další studie provedené s OM-X® bohužel z důvodu legislativy EU o zdravotních tvrzeních nemůžeme uvádět včetně názvu a tématu dané studie či publikace. Na studie ale můžeme odkazovat. Proto je uvádíme níže pod pojmenování "Studie 1", "Studie 2" atd. přičemž detail studie se vám zobrazí po rozkliknutí odkazu směřujícím na dokument na webu výrobce. 

Studie 1 

Studie 2

Studie 3

Studie 4

Studie 5

Studie 6

Studie 7

Studie 8

Studie 9

Studie 10

 

Další studie provedené výrobcem, které vedli k vývoji OM-X® probiotik Dr. Ohhira®: 

Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii 

The Traditional Fermented Foods and their Microflora in Southeast Asia

Effects of the Fermentation Product of Herbs by Lactic Acid Bacteria against Phytopathogenie Filamentous Fungi and on the Growth of Host Plants

Screening for Lactic Acid Bacteria Transforming Fumarate to L-Malate and Some Properties of Selected Strains 

Distribution and Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia

Biochemical Properties of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods in Southeast Asia 

Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Sauce in Southeast Asia

Farming Culture and the Origin and History of the Traditional Fermented Keeper Foods in Southeast Asia 

Identification of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia 

The Isolation of Lactic Acid Bacteria from Traditional Side-dish Fermented Foods in Southeast Asia 

Effect of Cultural Conditions on the Fumarate Metabolism in Lactobacillus delbrueckii 

The Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Naturally Fermented Wild Plants and Fruits 

Effect of Lactic Acid Bacteria Enzyme Liquid for Plants 

Effect of lactic acid bacteria and plant fermentation liquid for livestock

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola